Katt i Borås
 Tillbaka        

Namn: Bilbo (Tobler) o Merry

Detta är en privat ompacering

 Född: Bilbo 2016, Merry , född 2014

Kön:  Hanar, kastrerade idmärkta och vaccinerade

Bilbo eller som han hette innan Tobler, är en kisse som är adopterad via oss. Nu har livet förändrats för matte vilket gör att hon tyvärr har svårt behålla Bilbo o hans två bröder Merry och Pippin. Vi jobbar på det sättet att vi vid sådana här situationer försöker vara behjälpliga med att finna nya hem åt både katten som adopterats via oss och ev kompisar.. Pippin har fått nytt hem men vi försöker nu hjälpa till med ett nytt hem för Bilbo och Merry.

Merry: är en lugn och försiktig kille som älskar att gosa och vara lilla skeden.

Bilbo: Bilbo är 1,5 år gammal och har väldigt mycket spring i benen. Han älskar att busa med Merry och Pippin, och apporterar allt som går att bära. Mat är väldigt gott och ibland är det mysigt att gosa, men endast efter att han fått leka av sig ordentligt. Han är med andra ord en ungkatt med massa energi.

Mer info och bilder kommer inom kort. Killarna adopteras med fördel till samma hem då de är hemtama med varandra ,men olika hem kan också tänkas.

Är du intresserad av att adoptera från oss så ber vi dig att läsa HÄR innan du tar kontakt med oss. I detta fall kommer vi förmedla kontakt med killarnas ägare som är den som sköter omplaceringen.

 

                       

             

                              Busiga Bilbo

                              Kelige Merry