Katt i Borås
 Tillbaka        

Namn:  Fiona (tingad)

Född: ca 20170620

Kön: vaccinerad och Id-märkt  Fiona är även försäkrad i Svedea och denna kan övertas vilket gör att man slipper karenstid som annars vid nyteckning.

Fiona bodde med sin mamma Fina och syskonen Fia och Fingal som hemlösa i en by, där de flyttade mellan olika lador. Vi fick in mamma och Fionas syskon ganska raskt men denna tös vägrade låta sig fångas, hon överlevde med hjälpa av två hankatter som tog henne under sitt beskydd men vi lyckades få tag på henne och återförena henne med sin familj.

Fiona är fortfarande en försiktig kattunge men börjar att göra sig mer och mer hemmastad i att bo inne i värme och med massor av leksaker. Hon behöver definitivt en trygg kompis vid en flytt eller kanske något av sina syskon. Intresse kan visas för henne men hon kommer behöva lite mer tid i jourhem för att vara helt redo för adoption och få så bra förutsättningar som möjligt.

När det gäller kattungar så adopterar vi inte bort dessa som ensamkatter. Vi vill att man antingen adopterar två stycken eller att man i hemmet redan har en katt.

Är du intresserad av att adoptera från oss så ber vi dig att läsa HÄR innan du tar kontakt med oss