Katt i Borås
 Tillbaka        

Namn:  Felicia

 Född: 20180316

Kön: Hona. Idmärkt och vaccinerad .Felicia är även försäkrad i Svedea och denna kan övertas vilket gör att man slipper karenstid som annars vid nyteckning.

Felicia och hennes två brorsor föddes av mamma Flora, en katt som ingen ville ta ägaransvar för i mars. de fick bo i en kartong på en uteplats efter att tidigare varit inomhus men nu tyckte man att "det var ju varmt ute", kattungarna var då  4 veckor... Vi tyckte inte alls detta var lämpligt utan valde att ta in hela familjen i verksamheten omgående.

Lilla Felica är en underbar liten tös, busig som få och den som hittar på mest hyss. Men hon är också den som kan underhålla sig själv om nu brorsorna redan somnat. Bröderna har inte en chans i brottningsmatcherna utan får rejält med stryk. Felix och Findus är redan tingade t eget hem och det vill ju denna lilla goding också ha när tiden är mogen och de är över 12 veckor gamla.

När det gäller kattungar så adopterar vi inte bort dessa som ensamkatter. Vi vill att man antingen adopterar två stycken eller att man i hemmet redan har en katt.

Är du intresserad av att adoptera från oss så ber vi dig att läsa HÄR innan du tar kontakt med oss