Katt i Borås
 Tillbaka        

Namn:  Flora

 Född: ca 20160101

Kön: Hona, kastrerad id-märkt och vaccinerad . Flora är även försäkrad i Svedea och denna  kan övertas vilket gör att man slipper karenstid som annars vid nyteckning.

Vackra mamma Flora vandrade runt i ett av bostadsområdena i Borås och fick mat fr två olika familjer men ingen ville säga sig äga henne. När hon nu fick kull nr 2 så beslöt vi oss för att få henne och ungarna därifrån, de bodde i en flyttkartong ute på en uteplats, ungarna var ca 4 veckor och det var fortfarande kallt.

Flora är en underbar liten tös, så vänlig och kelig och hon ger intrycket av att vara väldigt tacksam för hjälpen hon fick och hon är en fantastisk mamma. Hon är en vänlig själ och behöver få ett eget hem nu när ungarna är stora nog och har flyttat . Du som väljer Flora kommer få en fantastisk katt som vi tror också går ihop med de mesta andra katter. I jourhemmet har hon ett antal kattkompisar och hon är expert på att läsa av hur de ska hanteras. Hon är lekfull och rusar gärna runt och busar med de yngre, och vill gärna kela med jourmatte. Det är en liten pratsam dam som du kan ha långa diskussioner med.

.Är du intresserad av att adoptera från oss så ber vi dig att läsa HÄR innan du tar kontakt med oss