Katt i Borås
 Tillbaka        

Namn: Lasse Vegas (har intressent)

Född: ca vår 2015     

Kön: Hane kastrerad, idmärkt och vaccinerad vid flytt. Lasse Vegas  är även försäkrad i Svedea och denna kan övertas vilket gör att man slipper karenstid som annars vid nyteckning.

Lasse Vegas fick ett nytt hem via oss under våren 2017 men tyvärr har livssituationen för hans matte ändrats radikalt och med sorg i hjärtat har hon insett att hon inte kan behålla Lasse. Eftersom vi arbetar med att alltid vara behjälpliga för våra adoptörer i sådana här situationer så söker vi nu ett nytt hem åt kära Lasse Vegas som är världens charmigaste katt.

 Lasse Vegas är en stor mysig kille och hans prioriteringar är mat och kel. När man kommer in till honom är det enda han vill att krypa upp i famnen på en och spinna, mjölktrampa och huvudbuffa. Detta dock under förutsättning att matskålen fylls på också. Han ropar gärna på uppassaren när skålen är tom och när han är mätt så är det kel som gäller. Lasse kom nu tillbaka till jourhemmet där han var innan flytt och han bara gick rakt in, sa tjena moss o var helt tillfreds med läget.

Är du intresserad av att adoptera från oss så ber vi dig att läsa HÄR innan du tar kontakt med oss