Katt i Borås
 Tillbaka        

Namn: Nova

 Född: 20171010 ca

Kön: Hona, idmärkt och vaccinerad  Nova är även försäkrad i Svedea och denna  kan övertas vilket gör att man slipper karenstid som annars vid nyteckning.

Lilla Nova lämnades in till Blå Stjärnan då hon hittats vid ridhuset i Borås. Där gick hon, då ca 9 veckor gammal, helt ensam utan varken mamma eller syskon. Nova togs in i jourhem och hon blev snabbt accepterad av jourhemmets egna katter. Ingen ägare har hittats och Nova är nu överskriven och snart redo för nytt hem.
Denna lilla dam är en riktigt stor personlighet i liten kropp. Precis som kattungar ska, busar och brottas hon med dem andra kissarna i jourhemmet och sen somnar hon gärna bredvid dem andra kissarna eller allra helst PÅ jourmatte/jourhusse. Denna lilla tös behöver och kräver mycket närhet och bus. Nova behöver definitivt en kompis, gärna en katt i ungefär samma ålder som också är busig och gillar att ha kattkompisen nära inpå. 
 
Nova ÄLSKAR pälsmöss och pompom-bollar.
 
Nova är redo för ett nytt hem i mitten på januari. Utifrån de förutsättningar Nova haft med att inte haft sin mamma som lärt henne kattliv så placerar vi enbart Nova som innekatt. och att hon får kattsällskap

Namnet Nova betyder ny stjärna vilket passade bra på denna tös som kom in i adventsstjärnornas tid och kommer bli en lysande stjärna i sitt nya hem

Är du intresserad av att adoptera från oss så ber vi dig att läsa HÄR innan du tar kontakt med oss