Katt i Borås
 Tillbaka        

Namn: Rånaldo (ännu ej adopterbar)

 Född: ca 20180620

Kön:  Rånaldo är även försäkrad i Svedea och dessa  kan övertas vilket gör att man slipper karenstid som annars vid nyteckning.

Lilla Rånaldo hittades ensam ute vid ca 10 veckors ålder. Vi larmades till en ort utanför Borås då det varit synligt två eller tre små kattungar runt ett skjul utan mammakatt. Matning påbörjades men tyvärr hände nog något innan vi hann agera fullt ut så att syskonen skingrades. Den här lille killen dök upp vid loppisen ca 100 meter från skjulet och var helt ensam , i vanliga fall brukar ju syskonen hålla ihop ute , men det verkar som nåt fått dem att lämna sitt skjul i panik. Vi fångade in lille Rånaldo som är i ett av våra jourhem och där har sällskap av jourhemmets vuxna katter och redan gjort stora framsteg. Givetvis hålls ögon öppna efter resten av syskonen på alla sätt. Rånaldo är ännu ej adopterbar men intresse kan lämnas.

När det gäller kattungar så adopterar vi inte bort dessa som ensamkatter. Vi vill att man antingen adopterar två stycken eller att man i hemmet redan har en katt.

Är du intresserad av att adoptera från oss så ber vi dig att läsa HÄR innan du tar kontakt med oss