Katt i Borås
 Tillbaka        

Namn: Sia  (tingad)

 Född: ca 20170501

Kön: Hona, kastrerad, vaccinerad och idmärkt vid flytt. Sia är även försäkrad i Svedea och denna  kan övertas vilket gör att man slipper karenstid som annars vid nyteckning.

Här har ni Sia. Kelig, busig, nyfiken, smart o orädd ger hon sig in i allt som kommer i hennes väg. Man har aldrig en tråkig stund med henne i huset. Hon är, en liten pratig dam, det finns nog lite siames i henne och hon är gärna med och hjälper jourmatte när hon grejar. Händer det inget, ser Sia till att det händer nått. Hon är en smart kisse, vilket också talar för att hon har siames i sig. Hon öppnar stängda dörrar, hon tar sig upp och in på ställen där hon inte borde m.m.. Hon funkar toppen ihop med jourhemmets andra katter och behöver i nya hemmet en kattkompis som är både busig och som gillar att ha andra katter nära. Sia vill väldigt gärna ligga i ”katthög” eller närs ”sin” människa.

När Sia hittades hade hon brännskador på sina tassar som nu läkt fint, och sedan tidigare bruten och felläkt svans. Vi fick amputera hennes svans för den gjorde ont , men den har nu också läkt bra och Sia är redo för sitt nya hem. Letar du efter en väldigt sällskaplig, kelig, busig och nyfiken kisse så behöver du inte leta länge. Här har du henne!

Är du intresserad av att adoptera från oss så ber vi dig att läsa HÄR innan du tar kontakt med oss