Katt i Borås
 Tillbaka        

Namn: Sia (ännu ej adopterbar)

 Född: ca 20170501

Kön: Hona, kastrerad, vaccinerad och idmärkt vid flytt. Sia är även försäkrad i Svedea och denna  kan övertas vilket gör att man slipper karenstid som annars vid nyteckning.

Denna vackra lilla fröken hittades på en varm bakgård i centrala Borås mitt i värsta värmeböljan. Flera hyresgäster i huset har varit engagerade o letandet efter en ägare, med lappar, annonser etc men ingen verkar sakna lilla Sia.  Hon är nu överskriven till oss av polisens hittegods och vi ska starta med att söka hem till lilla tösen.

Lilla Sia är världens skönaste lilla tös. Go, kelig busig och en väldigt påhittig tjej , man kommer aldrig ha en tråkig stund med henne i huset. Hon är en pratig dam, det är nog lite siames i henne, och hon är gärna med o hjälper till när jourmatte grejar.. Hon funkar toppen med jourhemmets andra katter

Dock hade hon när hon hittades brännskador på sina tassar som börjar läka men även en bruten svans som läkt fel . Detta måste vi se över, ev kan en amputation av svansen vara tvungen, och därför är lilla Sia inte ännu adopterbar. Intresse kan dock visas.

Är du intresserad av att adoptera från oss så ber vi dig att läsa HÄR innan du tar kontakt med oss