Katt i Borås
 Tillbaka        

Namn: Skrutten 

Född: ca 201706

Kön: Hane, Kastrerad id-märkt och vaccinerad   Skrutten är även försäkrad i Svedea och denna kan övertas vilket gör att man slipper karenstid som annars vid nyteckning.

Skrutten och hans mamma Johanna bodde som hemlösa i stadsdelen Sjöbo. Det fanns två syskon till men tyvärr förolyckades ett av dem och vi håller fortfarande på att försöka få in det sista syskonet.

Skrutten var ju ganska stor när han kom in och präglad av livet som hemlös där man hela tiden måste vara på sin vakt. Han har gjort stora framsteg i jourhemmet det senaste och traskar nu runt och är oftast där jourmatte är. Han har hittat till sängen hos jourmatte och varje kväll har de en liten leka-med-fötterna-rutin innan sovdags. Ibland går det klappa honom och han spinner faktiskt och jo det är lite skönt , det får han erkänna.  Busa är kul och han är ett matvrak, Skrutten behöver mer tid för att våga lita på oss människor fullt ut även om han är på god väg. Det är inget som säger att Skrutten blir en knäkatt, men han kommer helt klart att i rätt hem med förstående uppassare gå framåt ännu mer men man måste även vara beredd att jobba vidare med honom efter en adoption.  Skrutten adopteras enbart som innekatt, och och han behöver absolut kattkompis, kanske gärna två, en att busa med och en äldre katt som kan uppfostra.

Är du intresserad av att adoptera från oss så ber vi dig att läsa HÄR innan du tar kontakt med oss