Katt i Borås
 Tillbaka        

Namn: Citie tingad

Född: ? ca 2015-2016

Kön: Hona  kastrerad, vaccinerad och idmärkt Citie är även försäkrad i Svedea och denna kan övertas vilket gör att man slipper karenstid som annars vid nyteckning.

Mamma Citie och hennes två ungar Xena och Siss bodde som hemlösa på Norrby i ett förråd där två rådliga tjejer tog tag i saken och bad oss om hjälp. Mamma o ungar togs in i ett jourhem , där deras väg mot att våga lite på oss människor började. Ungarna har fått hem och mamma Citie väntar nu ivrigt på sitt! Jourhemmet har verkligen jobbar med Citie efter att ungarna flyttade och det märks, Hon fick iår vara vår julkisse och vem trodde det skulle vara möjligt när hon kom in, rädd o osäker..

Jourhemmet beskriver Citie så här:Citie har under de 5månaderna som hon bott hos oss utvecklats från att ha varit mycket rädd till att bli en ganska trygg tjej som gärna vill gosa, ligga nära och även springa runt o leka. Hon tycker om att vara där vi är. Det märks att hon fått kämpa för att få mat och jag tror också att hon kan ha blivit illa behandlad av människor.  Citie är redo för sitt föralltidhem, finns det hos dig?

Är du intresserad av att adoptera från oss så ber vi dig att läsa HÄR innan du tar kontakt med oss