Katt i Borås
 Tillbaka        

Namn: ZilverZurfarn

Född: ca 20170405

Kön: Hane, kastrerad id-märkt och vaccinerad. Zilverzurfarn är även försäkrad i Svedea och denna kan övertas vilket gör att man slipper karenstid som annars vid nyteckning.

 En bra bit från tät bebyggelse hittade denna lille kille ett hus med en kattälskande dam. Han var skygg o försiktig men hungrig och efter ett tag vann damen lite förtroende genom kalvkorv. Dock bad hon oss om hjälp för att lillkillen skulle få komma in i värmen. Zurfarn är en försiktig kille, vi människor är fortfarande lite otäcka men det finns situationer där det går jättebra att klappa honom och han spinner och gillar det skarpt. Han har helt klart haft ett hem, frågan är bara hur han hamnade där han hamnade.. Ingen har saknat honom trots efterlysningar. I jourhemmet har han fullt ös med de andra ungkatterna och gillar även krypa intill de äldre för lite sovstunder. ZilverZurfarn är i  princip redo för adoption, dock måste man vara beredd på att arbeta med hans förtroende och vara medveten om att han behöver tid!

När det gäller kattungar så adopterar vi inte bort dessa som ensamkatter. Vi vill att man antingen adopterar två stycken eller att man i hemmet redan har en katt.

Är du intresserad av att adoptera från oss så ber vi dig att läsa HÄR innan du tar kontakt med oss